Magamról

Dr Varga Klára
Dr. Varga Klára
Plasztikai Sebész, Füll-Orr-Gégész Szakorvos
www.vargaklara.hu

Célkitűzés

Számomra az élet minden területén a legfontosabb a harmónia. Pácienseimmel is bensőséges kapcsolatra törekszem, hiszem, hogy az eredményes orvoslásban az értő figyelem döntő fontosságú.

Tapasztalat

Az orvosi egyetem elvégzését követően 10 évig dolgoztam egy nagy regionális kórház fül-orr-gégészetén, ahol lehetőségem volt a szakterület és határterületeinek teljes spektrumát gyakorolni miközben szakvizsgát is szereztem. A fej-nyak terület rekonstrukciós lehetőségeinek tanulmányozása kapcsán kerültem kapcsolatba a plasztikai sebészet gyorsan fejlődő, kreatív világával, mely magával ragadott.

Újabb 10 évet töltöttem el az ország vezető plasztikai sebészeti osztályán, szakvizsgát szereztem és az ágazat szinte minden területét megismertem, gyakoroltam., végül az orrműtétekre specializálódtam. 10 éve magán praxisomban végzek főként komplex helyreállító műtéteket. 

Képzettség

Hálás vagyok azért, hogy itthon és szerte a világban a legnagyobb szaktekintélyektől tanulhattam, így a pácienseimet a világban elismert legújabb módszerek szerint látom el.

Tanulmányok

Diploma:
Semmelweis Orvostudományi Egyetem ÁOK 1989.
Fül-orr-gégegyógyászat szakvizsga 1994.
Plasztikai és Égés Sebészet szakvizsga 2005.

Továbbképzések, gyakorlatok egyetemi klinikákon, (SOTE, POTE, SZOTE, HIETE)
Főbb külföldi képzések, tanulmányutak (Amszterdam, München, Innsbruck, Bergamo)
Továbbképzések, tréningek, kongresszusok rendszeresen, évente többször.

Dr. Varga Klára

plasztikai sebész és fül-orr-gégész szakorvos

© 2023 Dr Varga Klára plasztikai sebész

Back to top