A fokozott hónalji izzadás kezelése

A hónalj infiltrációs injekciós kezelése botulinumtokszin készítménnyel hatékonyan képes csökkenteni a túlzott izzadást 10 hónapon keresztül.

A fokozott izzadás komoly pszihés és szociális károkat okozhat az ebben szenvedők számára. Különböző vizsgálatok szerint leginkább a 25 és 65 év közötti korosztály érintett, a lakosság 1-2 ezreléke szenved a túlzott izzadástól.

A fokozott hónalji izzsagás negatívan befolyásolhatja a személyes kapcsolattartást, ronthatja a munkahelyi kapcsolatokat, limitálhatja a szabadidős elfoglaltságok körét, és leginkább az önbizalom megingatásával okozhat károkat.

A fokozott hónalji izzadás hatékonyan kezelhető a területen alkalmazott Botulinumtokszin injekciókkal. Több független vizsgálat eredménye szerint a kezelések túlnyomó többségét sikeresnek itélte a kezelt személy és a kezelést végző orvos is. A kezeltek személyek 89%-a négy hónappal a kezelést követően is tünetmentes volt, kifejezett izzadás-csökkenést jelzett a kezeltek 76 %-a. A vizsgálatok szerint a kezelés utáni tünetmentes időszal átlagosan 290 nap (10 hónap) körül van.

A kezelést előzetes bejelentkezés után végezzük. A hatás a kezelést követő 3. – 4. napon alakul ki, és általában 8-10 hónapon át tart. A hatás elmúltával a kezelés ismételhető.

A kezelést a Budai Esztétikai Központban végzem (1037 Budapest, Montevideo u. 16b. II. emelet).

Bejelentkezés: +36 70 392 5001

E-mail: drvarga.klara@upcmail.hu

Speciális plasztikai kezelések

Izzadás-csökkentés.

© 2024 Dr Varga Klára plasztikai sebész

Back to top